• darkblurbg
  Woningbeheer
 • darkblurbg
  Commercieel Vastgoedbeheer
 • darkblurbg
  Overige diensten

O&O Vastgoeddiensten gelooft in one stop shopping. Wij bieden uiteenlopende diensten aan om de vastgoedeigenaar volledig te kunnen ontzorgen.

 

Facility management

Facility management, vastgoed en gebouwbeheer zijn wat ons betreft onlosmakelijk met elkaar verbonden. O&O vastgoed diensten biedt daarom ook de mogelijkheid om het totale dagelijkse beheer van uw object uit handen te geven. Wij ontwikkelen graag met u een visie over de facilitaire diensten waarna wij de totale rol van beheerder op technisch en facilitair gebied voor u invullen. Hierbij stellen wij ons flexibel op en wordt het facility management vraaggestuurd ingericht, waarbij de werkzaamheden dus in samenspraak met u als eigenaar kunnen worden aangepast.

 

Gemeentelijk vastgoedbeheer

Het organiseren van de vastgoedportefeuille en het centraliseren van het vastgoedbeheer staat bij gemeenten hoog op de agenda. Steeds vaker merken we dat gemeenten een gedegen partner zoeken voor het vastgoedbeheer, daarom bieden wij ook de mogelijkheid om het gemeentelijk vastgoedbeheer uit handen te nemen.  Dus wanneer u als gemeente het beheer van u vastgoedportefeuille wilt professionaliseren, bent u bij ons aan het goede adres.

 

Bouwkundige inspecties

In het verlengde van het technisch management kunnen wij bouwkundige inspecties uitvoeren, dit bieden wij ook voor particulieren. De voordelen van onze diensten hierbij zijn dat u een onafhankelijke bouwkundige inspectie krijgt met een uitgebreid rapport van gevonden gebreken en herstelkosten dat voldoet aan NHG-normen. De resultaten van dit rapport zijn bijvoorbeeld te gebruiken bij onderhandelingen ten behoeven van de aankoop van een huis.

 

Waardebepaling

In het verlengde van onze verhuur activiteiten kunnen wij ook de waarde bepalen van uw huurobject.  Een waardebepaling is de eerste stap naar een succesvolle verhuur van uw woning of appartement. Bij de waardebepaling krijgt u mondeling of schriftelijk een advies over de huurwaarde van uw object. Als resultaat bieden wij u een goed beeld van wat uw object bij verhuur eventueel kan opbrengen.

 

Servicekosten

O&O Vastgoeddiensten heeft een uitgebreid netwerk van aannemers, installateurs en monteurs in heel Nederland. Door nauw samen te werken met deze partijen kunnen wij een besparing realiseren voor de service- en stookkosten, voor tenminste dezelfde kwaliteit. Ook voor u kunnen we op no cure, no pay basis bekijken of we een besparing voor u kunnen realiseren. Daarnaast kunnen wij het gehele proces voor wat betreft de behandeling van servicekosten voor u uit handen nemen. Servicekosten zijn o.a.:

 • verzekeringen
 • onderhoud/storingen installaties
 • groen onderhoud
 • schoonmaak werkzaamheden
 • sociaal beheer
 • huismeester