• darkblurbg
    Woningbeheer
  • darkblurbg
    Commercieel Vastgoedbeheer
  • darkblurbg
    Overige diensten

Omdat wij een vastgoedbeheerder zijn met eigenaarschap

Wij gaan voor nieuw eigenaarschap, onze diensten en daarbij horende afspraken zijn niet in beton gegoten. Het kenmerkt zich door daadkracht, flexibiliteit en bovenal willen wij de eigenaar ontzorgen. Wij zijn net zo beweeglijk, flexibel en wendbaar als uw klant; de huurder.

 

Omdat wij een breed palet aan diensten aanbieden

U bent wellicht bekend met het principe van one-stop-shopping. Dit is ons op het lijf geschreven. Bij het beheer van uw vastgoed houdt het namelijk niet op. Wij zijn u ook graag van dienst bij bijvoorbeeld een waardebepaling en bouwkundige inspecties. 

Daarnaast ontzorgen wij niet alleen graag u als eigenaar maar ook de overheid bij het gemeentelijk beheer van vastgoed en verzamelpanden door middel van VvE beheer.

 

Omdat wij dynamisch en transparant zijn

De vastgoedbranche is product gerelateerd, maar wij draaien het om en willen eerst horen wat u als klant wilt. Vervolgens gaan wij pas kijken naar hoe we aan die vraag kunnen voldoen door middel van het vastgoedbeheer. Daarnaast is communicatie van essentieel belang, wij luisteren en willen feedback ontvangen. Onze overtuiging is dat je altijd tot een oplossing komt als je maar met elkaar blijft communiceren.

 

Omdat u bij ons maandelijks kan opzeggen

U krijgt te maken met een deskundige, betrouwbare en flexibele partner wanneer wij de vastgoeddiensten voor u uitvoeren. Om deze kwaliteiten te onderstrepen is het bij ons mogelijk om de samenwerking maandelijks op te zeggen. Zoals al eerder benoemd zijn onze voorwaarden niet in beton gegoten en kunt u rekenen op een professionele houding. Ook wanneer u een klacht of miscommunicatie meldt. 

 

Omdat u niet hoeft te betalen wanneer u niet tevreden bent

Ons streven is om samen met u de beste samenwerking te bewerkstelligen. Klachten horen we dan ook graag om op die manier samen tot een oplossing te komen. Is deze oplossing niet de juiste en bent u niet tevreden? Dan staat hier ook geen betaling tegenover. Transparant en dynamisch, onze kernwaarden staan voorop.

 

Omdat wij uw vastgoed in heel Nederland kunnen beheren

Wij zijn zelf gevestigd in de Randstad, maar onze focus ligt op nationale bediening van vastgoedeigenaren. Onze diensten zijn in elke provincie, gemeente of dorp even efficiënt en kwalitatief op hoog niveau.

 

Omdat wij u absoluut ontzorgen

Als vastgoedeigenaar wilt u zich geen zorgen maken over de technische staat van uw pand of vermoeid worden met administratieve handelingen. Daarin zijn wij een pro-actieve ontzorger aangezien wij operationeel in staat zijn om alle werkzaamheden over te nemen. U als eigenaar heeft altijd inzicht in de actuele ontwikkelingen via ons portaal. 

 

Omdat u niet betaalt voor een grote organisatie

Onze expertise komt tot uiting door de korte lijnen en veelzijdigheid die wij hebben. Wanneer u voor een samenwerking met ons kiest, heeft u één aanspreekpunt waarbij u kunt rekenen op zijn ervaring en kennis.