• darkblurbg
    Vastgoedbeheer
  • darkblurbg
    Energiebeheer / Monitoring
  • darkblurbg
    Overige diensten

Welke reparaties moet ik als huurder doen?

Op onze website is een onderhoudswijzer te downloaden. Kijk hiervoor op de pagina formulieren. Deze onderhoudswijzer is gebaseerd op de wet kleine herstellingen.

 

Hoe moet ik de woning opleveren?

Op onze website zijn richtlijnen voor een correcte oplevering te downloaden. Kijk hiervoor op de pagina formulieren.

 

Hoe kan ik mijn onderhoudsklachten melden?

Onderhoudsklachten melden kan op meerdere manieren. U kunt uw onderhoudsklachten melden per mail. Hiervoor stuurt u een mail naar info@o-ovastgoeddiensten.nl. Het is hierbij raadzaam om zo gedetailleerd mogelijk uw onderhoudsklachten te omschrijven en te voorzien van foto's. Uw onderhoudsklachten kunnen ook gemeld worden via de contactpagina op onze website. Kijk hiervoor op de pagina contact. U kunt uw onderhoudsklachten ook telefonisch melden.

 

Hoe kan ik mijn huur opzeggen?

Op onze website kan een huur opzeggingsformulier worden gedownload. Kijk hiervoor op de pagina formulieren. Na ontvangst van het formulier wordt de opzegging beoordeeld.

 

Hoe voorkom ik verstopping in de afvoer van de natte ruimtes?

Hiervoor kunt u maandelijks soda opgelost in kokend water of vloeibaar ontstoppingsmiddel door de afvoer gieten.

 

Wat moet ik doen als ik geen elektriciteit heb?

Controleer eerst zelf de meterkast. Het kan zijn dat er een groep is uitgeslagen. Wanneer dit het geval is, is de groep overbelast. Haal de stekkers eruit en vervolgens kunt u de aardlekschakelaar weer inschakelen. Steek vervolgens de stekkers er weer een voor een in. Wanneer de aardlekschakelaar er weer uit valt dan veroorzaakt dit apparaat de storing. 

Het kan ook zo zijn dat er een stroomstoring is. Dit kunt u controleren bij de netbeheerder van uw regio. U kunt hier controleren wie de netbeheerder is van uw regio.