• darkblurbg
    Vastgoedbeheer
  • darkblurbg
    Energiebeheer / Monitoring
  • darkblurbg
    Overige diensten

Behalve vastgoedbeheer en energiebeheer levert O&O Vastgoed Diensten B.V. nog diverse uiteenlopende diensten aan om de vastgoedeigenaar volledig te kunnen ontzorgen.

 

Energie inkoop

Iedere organisatie maakt gebruik van energie. O&O Vastgoed Diensten B.V. ondersteunt haar klanten en ondernemers met de inkoop van elektra en eventueel gas. Hiervoor zijn diverse energiebedrijven met elkaar vergeleken om ervoor te zorgen dat u niet te veel betaald. Voor grootzakelijke afnemers kunnen wij u ook ondersteunen in het afsluiten van een contract met een meetverantwoordelijke. 

 

Bouwkundige inspecties

In het verlengde van het technisch management kunnen wij bouwkundige inspecties uitvoeren, dit bieden wij ook voor particulieren. De voordelen van onze diensten hierbij zijn dat u een onafhankelijke bouwkundige inspectie krijgt met een uitgebreid rapport van gevonden gebreken en herstelkosten dat voldoet aan NHG-normen. De resultaten van dit rapport zijn bijvoorbeeld te gebruiken bij onderhandelingen ten behoeven van de aankoop van een huis.

 

Servicekosten

O&O Vastgoed Diensten B.V. heeft een uitgebreid netwerk van aannemers, installateurs en monteurs in heel Nederland. Door nauw samen te werken met deze partijen kunnen wij een besparing realiseren voor de service- en stookkosten, voor tenminste dezelfde kwaliteit. Ook voor u kunnen we op no cure, no pay basis bekijken of we een besparing voor u kunnen realiseren. Daarnaast kunnen wij het gehele proces voor wat betreft de behandeling van servicekosten voor u uit handen nemen.