• darkblurbg

O&O Vastgoed Diensten B.V. helpt haar klanten ook met verduurzamen. Hiervoor wordt altijd gezocht naar een oplossing die leidt tot een win-win situatie voor alle partijen. Met ons laadpalen concept Slim Laden kunt u voordelig en duurzaam rijden, maar ook extra omzet realiseren. De laadpalen worden kosteloos door ons ter beschikking gesteld. Hierdoor biedt u uw klanten, bezoekers en medewerkers de mogelijkheid hun auto op te laden, zonder dat hiervoor geïnvesteerd hoeft te worden. Ook ontvangt u een vergoeding per kWh voor de energiekosten. Hierdoor is de laadpaal dus volledig kosteloos.

Wanneer O&O ook de energie inkoop mag verzorgen, wordt de marge tussen de vergoeding en de energieprijs groter. Hierdoor creëert uw bedrijf extra omzet. Verder wordt de marge ook groter, door de scherpe inkoop die wij verzorgen. Het volledige proces rondom de plaatsing van de laadpalen wordt volledig door ons verzorgd. 

De belangrijkste voordelen van Slim laden:

  1. Extra omzet voor uw bedrijf
  2. Geen investering
  3. Goedkoop energietarief voor al uw bedrijfsactiviteiten
  4. Groene uitstraling

 

Wetgeving 

Als onderdeel van de plannen om de emissie terug te dringen is er vanaf 2020 een wet actief. Deze wet houdt in dat bij nieuwe of gerenoveerde gebouwen met meer dan 10 parkeerplaatsen minimaal 1 laadpunt moet hebben. Voor 2025 vallen bestaande gebouwen ook onder deze wet.